måndag 28 mars 2011

NY- lördag

Varning för långt inlägg!!!

Efter en tiiiidig morgon och språngmarch till bussen var vi äntligen på väg mot NY! Bussen tog ca fem timmar som fördrevs med att sova, lyssna på musik, prata och skratta. Vi hann även planera exakt vad vi skulle göra och hur vi skulle lägga upp eftermiddagen.

Vid halv ett var vi äntligen inne på Manhattan. Det är så himla häftigt att bara rulla in bland alla skyskrapor. Snacka om att man får värsta overklighetskänslan. Vi klev av bussen och letade oss bort mot hotellet. Efter ett kort stopp då vi bara lämnade av våra väskor och en snabb lunch tog vi tunnelbanan ner till Brooklyn Bridge. Sjukt fint och mäktigt att gå på samma bro som är med i så många filmer och tv-serier. (Typ Sex and the city när Miranda och Steve möts på mitten.)

Vi fortsatte sedan till fots upp mot China town där vi mötte upp Anna-Maria och hennes kompis Linda. Det blev lite shopping för de andra innan vi fortsatte mot SoHo där vi också kollade runt lite. Helt plötsligt var klockan sju och alla började bli rätt hungriga så vi åkte tillbaka till hotellet, checkade in och gick ut och åt på en japansk restaurang.

Efter det gick vi tillbaka till hotellet och började göra oss iordning för utgång! Vi drack ur röda plastmuggar, kändes sjukt amerikanskt. När vi var klara hoppade vi in i en taxi (också sjukt amerikanskt) och åkte iväg mot klubben Pacha. Helt okej ställe, men vi fick betala 30 dollar för att komma in... Men kul hade vi och vi kom väl tillbaka till hotellet runt tre igen.
På ena sidan av bussen- Manhattan

Andra sidan bussen- slum, tror det är New Jersey?

På väg mot Brooklyn Bridge


Hela gänget- Jag, Alexandra, Victoria, Sofie, Stina och Pernilla

NY Courthouse

McDonalds i China Town

Converse Store

NYC by night


Röda muggar!!!
Alex and Pernie, fina tjejer!

Vad gör vi? Nu kör vi!!!
Grymt bra lördag i världens häftigaste stad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar