måndag 28 mars 2011

NY- söndag

Vi vaknade trötta som tusan. Klockan var satt på nio för att vi skulle hinna så mycket som möjligt innan det var dags att åka hem igen vid fem. Vi började med en frukost på Café 28, jättefräscht ställe som hade det mesta man kan önska sig till frukost. Jag tog en bagel med cream chese, kändes som ett måste när man är i NY.

Efter frukosten åkte vi upp mot Central Park där vi mötte upp andra Victoria. Vi gick runt lite i Central Park, det är så himla fint och häftigt att det finns en stor park mitt i en av världens största städer. Så fort man kommer in där tror man nästan att man är ute på landet tills man ser skyskraporna i bakgrunden. Tyvärr var det rätt kallt, men ska defenitvt komma tillbaka dit och gå omkring lite längre nästa gång jag är i NY. Då är det förhoppningsvis varmare och grönare.

När vi kommit ut ur parken gick vi ner på 7:th Ave mot Times Square. Det är väldigt mäktigt att bara gå där och ta in allting, med alla höga skyskrapor och alla människor överallt. En himla häftig atomsfär. När vi kom till Times Square tog vi lite bilder och satte oss sedan ner för en glass i solen. Inte varje dag man gör det. Maren får nog passa sig, jag tror jag har fått ett nytt favoritglasställe, hehe!

Klockan började sedan bli ganska mycket och vi sa hejdå till Victoria innan vi drog oss mot Hotellet för att hämta våra väskor och köpa mat. Vi hittade även ett café som hette FIKA med massa svenska bakverk, lövbergs lila och en bild av Stockholm på väggen. Så jag köpte med mig en chokladboll och en hallongrotta som jag åt på vägen hem, MUMS! Bussen hem bestod av att sova, skönt! Halv tolv var jag hemma och sen var det bara att gå upp och jobba vid halv åtta imorse, inte lika skönt. Men det var det värt!


Frukost!

The Big Appel

Central Park

Snygga brudar :)

Sverige M&M:s inne på M&M store. Den är tre våningar stor!


Times Square

Swedish FIKA

En underbar helg, tack tjejer!<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar